Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Traplift voor trap met een of meerdere bochten

U wilt een betrouwbare traplift kopen voor een trap met een of meerdere bochten? Elke thyssenkrupp traplift is maatwerk, daardoor kunnen wij veilige trapliften leveren voor elk soort trap met bochten. De rails van onze trapliften worden waar mogelijk altijd aan de binnenzijde van een trap bevestigd. Daardoor blijven zelfs smalle wenteltrappen en spiltrappen beloopbaar voor anderen. De traplift neemt op deze manier weinig ruimte in beslag. Wist u dat onze S200 traplift voor bochten, voor een veilig gevoel altijd wegdraait van het trapgat?

Voorbeelden van trapliften op een trap met bocht

De onderstaande afbeeldingen tonen enkele voorbeelden van thyssenkrupp trapliften op verschillende trappen met bochten. Zoals u ziet, is voor vrijwel elke trap met bochten een oplossing denkbaar. Onze stoelliften zijn niet alleen geschikt voor rechte trappen of trappen met eenvoudige bochten, een thyssenkrupp traplift past ook op een smalle wenteltrap, een steile spiltrap of draaitrap. Onze S200 traplift is de traplift die u kiest voor een trap met een of meerdere bochten.

S200 traplift voor trappen met bochten

De gebogen armleuningen die u tijdens de rit ‘omhelzen’ en de gordel van de S200 stoellift geven u een veilig gevoel tijdens gebruik. Bovendien zit de ergonomisch ontworpen stoel uitermate comfortabel. Tijdens de rit draait de stoel weg van het trapgat en op de eindbestemming kunt u op een veilige plek uitstappen. Wanneer de traplift niet wordt gebruikt, neemt deze door de opvouwbare voetensteun en smalle rail weinig ruimte in beslag. Lees alles over de S200 traplift voor trappen met bochten.

Hoe werkt een traplift?

Een traplift, ofwel een stoellift, is een stoel die over een rail beweegt. In de stoel zit een elektromotor die ervoor zorgt dat deze omhoog en omlaag over de rail kan bewegen.

Elk model traplift van thyssenkrupp is eenvoudig zelf te bedienen. Onze trapliften zijn uitgerust met knoppen of een lichte joystick. Er is geen kracht nodig voor de besturing. Voor uw veiligheid zijn thyssenkrupp trapliften zo geprogrammeerd dat elk model automatisch tot stilstand komt wanneer u de knop of de joystick loslaat.

Betaalbare traplift voor elk budget

Iedere traplift van thyssenkrupp wordt op maat gemaakt. Immers elke trap is anders. Wilt u de stoellift zoveel mogelijk laten passen bij uw interieur? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren bekleding. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw trap met een of meerdere bochten.

Installatie traplift met bocht

Heeft u besloten om een traplift van thyssenkrupp te kopen? Dan komt een monteur bij u langs om uw trap op te meten. Nadat uw traplift in onze fabriek op maat is gemaakt, wordt deze al binnen 2 weken in enkele uren op uw trap gemonteerd.

De rail wordt wanneer mogelijk altijd aan de korte zijde van uw trap geplaatst. Zo ontstaat er geen hinder voor de overige gebruikers van de trap en kan de trapleuning op zijn plek blijven. De smalle en modern ogende rail voor de stoellift wordt netjes en stevig op de traptreden gemonteerd. Boren in de muur is dus vaak niet nodig.

Zelf trapliften met bochten vergelijken?

Wilt u een of verschillende thyssenkrupp modellen in het echt uitproberen en vergelijken? Bij een van onze lokale dealers kunt u onze stoelliften zelf ervaren. Maak een afspraak bij u in de buurt en ontdek waarom thyssenkrupp hoge klantbeoordelingen krijgt!

Roel Baert, trapliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is waar thyssenkrupp voor staat.

Roel Baert, trapliftadviseur Ook de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs? Laat u adviseren door Roel of één van zijn collega's
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact