Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

Trapliften vergelijken? Bekijk alle modellen & prijzen

Als u kiest voor een traplift, kunt u zo lang u wilt in uw vertrouwde woning blijven wonen. Verhuizen naar een seniorenwoning hoeft niet, ook niet als traplopen niet meer gaat. Want met een traplift kunt u weer gebruikmaken van álle verdiepingen in uw huis. Om u zo goed mogelijk te informeren, kunt u op deze pagina ons hele aanbod trapliften vergelijken.

Er zijn veel soorten trapliften in Nederland, in verschillende prijsklassen en van hogere of lagere kwaliteit. Welke traplift u het beste kunt kopen, hangt van allerlei factoren af, waarvan de vorm van uw trap de belangrijkste is. Om u zo goed mogelijk te informeren, geven we u alle informatie die u nodig hebt om trapliften goed te vergelijken en de functionaliteiten en onderlinge verschillen in kaart te brengen. Zo kunt u een inschatting kunt maken welke traplift er het beste op uw trap past.

Een traplift van thyssenkrupp is altijd op maat gemaakt en past op bijna iedere trap. We beloven u: als wij de traplift niet kunnen plaatsen, kan niemand het!

Navigeer snel naar de diverse hoofdstukken op deze pagina

Het verschil dat thyssenkrupp maakt

Vergelijk thyssenkrupp met andere traplift aanbieders

Iedere trap is anders, en de installatie van een traplift is dus ook maatwerk. De lengte van de trap, de hoogte en breedte van de treden, en uw persoonlijke kenmerken hebben invloed op hoe een traplift kan worden gemonteerd. Maar met behulp van de HoloLens-technologie kunnen onze adviseurs u al tijdens het eerste gesprek laten zien hoe onze traplift er op uw trap uit komt te zien. Hoe wij de Microsoft HoloLens en onze eigen innovatieve HoloLinc software combineren en uw traplift op uw trap visualiseren, kunt u in het filmpje op deze pagina bekijken.

Het wereldmerk thyssenkrupp ontwikkelt, fabriceert en installeert al 65 jaar kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder huisliften en trapliften. De kwaliteit van thyssenkrupp vindt u ook terug in uw traplift en de op maat gemaakte rail. Bovendien innoveren we onze producten en diensten continu, zodat we u de beste service en producten kunnen leveren. Om iedere traplift precies passend te maken, produceren we alle trapliften op maat in onze eigen fabriek. Binnen twee weken na het inmeten wordt de traplift bij u geïnstalleerd en bent u weer mobiel in uw eigen huis. Op al onze nieuwe trapliften bieden we levenslange garantie.

Trapliften vergelijken 2020

Onze trapliften hebben vele functionaliteiten en opties. We geven u graag een precies overzicht zodat het voor u direct duidelijk is welke toepassingen en mogelijkheden bij welke traplift horen. Een overzicht van onze trapliften staat in onderstaande tabel:

S200 Levant Comfort Levant Classic
Past op rechte trappen #2713 #2713 #2713
Past op trappen met één of meerdere bochten #2713 - -
Traplift draait automatisch tijdens de rit #25cf - -
Traplift draait automatisch van trap weg bovenaan de trap #25cf #25cf
Meerdere verdiepingen mogelijk #25cf - -
Op maat gemaakte unieke monorail #2713 - -
Opklapbare rail #25cf #25cf -
Verticale stop #25cf - -
In hoogte verstelbare stoel / voetensteun #2713 #2713 -
Gebogen armleuningen #2713 #2713 -
Rechte armleuningen #25cf #2713 -
Gordeldetectie #25cf - -
Geïntegreerd telefoontoestel #25cf - -
Maximaal gewicht 125 kg. 146 kg. 146 kg.
Meer informatie over de: S200 Levant Comfort Levant Classic
Legenda Standaard
#2713

Optioneel #25cf
Niet beschikbaar -

Traplift voor een trap met een of meerdere bochten

Als u een trap met een of meerdere bochten heeft, is de S200 Traplift voor u de juiste keuze. De S200 is geschikt voor alle soorten trappen en het beschikbaar maken van alle verdiepingen in huis. Zelfs op een wenteltrap, een trap met bochten of een trap met een smalle opgang is het mogelijk een traplift te plaatsen.

De S200

De locatie van de rail is het belangrijkste aandachtpunt als u trapliften gaat vergelijken. Met name als u een trap met een of meer bochten hebt. De plaats van de rail bepaalt namelijk of uw trap beloopbaar blijft voor anderen. thyssenkrupp monteert in iedere mogelijke situatie de rail van de traplift strak aan de binnenzijde van uw trap. Door de rail aan de smalle zijde van uw trap te monteren, blijft de brede zijde goed beloopbaar, en hoeft uw leuning niet verwijderd te worden. Dit is van groot belang om de trap ook goed begaanbaar te houden voor bijvoorbeeld uw partner, kinderen of mantelzorger.

De S200 beweegt soepel naar boven en beneden over de monorail, een enkele rail met een dikte van 8 cm. Dankzij de gepatenteerde ASL-technologie draait de stoelzitting van de S200 traplift met de trap mee, waardoor u zijwaarts omhoog gaat en niet in de diepte kijkt. Bovenaan draait de traplift altijd van het trapgat af, zodat u veilig en probleemloos kunt uitstappen.

De trap wordt met behulp van de HoloLinc-technologie tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en op maat geproduceerd, waardoor de S200 voor iedere mogelijke trap een perfectie optie is. Binnen twee weken na het inmeten wordt de traplift bij u geïnstalleerd en bent u weer mobiel in uw eigen huis.

Kom alles te weten over de S200

Trapliften voor een rechte trap

Voor een rechte trap hebben we de Levant-serie ontwikkeld, die bestaat uit de Levant Classic en de Levant Comfort traplift voor binnenshuis en de Levant Outdoor voor gebruik buitenshuis. Wist u dat de Levant de befaamde International Forum Product Design Award heeft ontvangen?

De Levant Classic

De Levant Classic is stijlvol vormgegeven en heeft een sisalkleurige uitvoering. De comfortabele zitting, armleuningen en veiligheidsgordel geven u een gevoel van zekerheid gedurende de rit. Met de bediening via de joystick houdt u gedurende de rit de controle in handen.

Boven aan de trap maakt u gebruik van de handbediende draaizitting, waardoor u veilig en gemakkelijk kunt uitstappen. U hoeft dus geen grote stap te nemen als u boven bent. Als u eenmaal boven of beneden bent aangekomen, kunt de traplift eenvoudig inklappen, zodat de zitting, voetensteun en armleuningen geen ruimte meer innemen. Als er onder aan de trap weinig ruimte is, kunt u een deel van de rail opklappen. De trap blijft in alle gevallen beloopbaar voor andere gebruikers.

Kom alles te weten over de Levant Classic

De Levant Comfort

De Levant Comfort is de luxere variant van de Levant-serie. Dit ziet u terug in de ergonomisch ontwikkelde stoel, een in hoogte verstelbare voetensteun en opklapbare gebogen armleuningen met antislip voor extra veiligheid en ondersteuning. De traplift kan worden voorzien van een automatische draaitechniek, waarmee de stoel boven aan de trap niet handmatig, maar automatisch van het trapgat afdraait. Bij de Comfort kunnen het zitgedeelte en de voetensteun tegelijkertijd met één simpele handbeweging worden ingeklapt. De Levant Comfort past in ieder interieur en is leverbaar in diverse kleuren en soorten bekleding.

Kom alles te weten over de Levant Comfort

De Levant Outdoor

De Levant Outdoor is geschikt voor rechte trappen in de buitenlucht, waardoor u veilig en gemakkelijk toegang heeft tot alle buitenruimten van uw huis. De traplift wordt geleverd met een waterproof beschermhoes voor als u de lift niet gebruikt.

Dankzij het sterke en waterafstotende zitgedeelte en de roestvrije aluminium rail, is de Levant Outdoor bestand tegen alle weersomstandigheden. De kwalitatief hoogwaardige onderdelen verzekeren u van langdurig en betrouwbaar gebruik in weer en wind.

Kom alles te weten over de Levant Outdoor

Een tweedehands traplift die altijd past

Het kan natuurlijk zo zijn dat de aanschaf van een nieuwe traplift op dit moment een te grote investering voor u is, of dat u de duurzame gedachte achter hergebruik een warm hart toedraagt. In dat geval kunt u kiezen voor een tweedehands traplift. Maar let wel goed op, iedere thyssenkrupp-traplift is op maat gemaakt en daarom niet zomaar over te plaatsen in een andere woning.

Mocht u overwegen een gebruikte traplift aan te schaffen, let dan goed op dat de traplift, de stoel én de motor niet ouder zijn dan zeven jaar. Omdat de rail op maat wordt geproduceerd, zorgen we ervoor dat uw gebruikte lift altijd geleverd wordt met een compleet nieuwe rail, waardoor perfect rijcomfort en optimale veiligheid verzekerd zijn. Ten slotte leveren we alleen compleet gereviseerde liften, zodat we uw veiligheid kunnen garanderen.

Wat kost een traplift?

Een traplift van thyssenkrupp is een complex product, op maat gemaakt voor uw situatie. Daarom is het lastig een precieze prijs te geven. Wat een traplift kost, hangt af van de vorm en lengte van uw trap, het aantal verdiepingen dat de rail moet overbruggen en uw persoonlijke wensen. Om u een beeld te geven, hebben we de richtprijzen in onderstaande tabel opgesomd. Voor deze prijs krijgt u een traplift op maat, met een strak gemonteerde rail. De trap blijft voor iedereen beloopbaar. We kunnen u natuurlijk laten zien hoe dat in uw huis eruit komt te zien. Want het beste beeld schetsen we als we u echt mogen adviseren in een persoonlijk, geheel vrijblijvend gesprek.

Bekijk de prijzen van onze trapliften

We vertellen graag meer

Als onze adviseur bij u op bezoek komt, bekijkt hij uw trap en legt hij u uit welke mogelijkheden er zijn. In een kosteloos en volledig vrijblijvend gesprek met een van de adviseurs van thyssenkrupp kunt u samen bekijken hoe de traplift er in uw huis uitziet.

Een afspraak maakt u door gratis te bellen naar 0800 5003 of uw gegevens in te voeren in het onderstaande formulier. Tijdens de afspraak laat de adviseur u met behulp van de op Microsoft- technologie gebaseerde HoloLinc precies zien hoe de traplift er in uw huis uitziet. Als u een thyssenkrupp traplift koopt, dan ontvangt u levenslange garantie!

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

En profiteer deze maand van de '100% op maat aanbieding'.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.