Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

een showroom voor trapliften in Ulft

Uw trapliftspecialist in Ulft e.o.

Bekijk en probeer onze traplift in Ulft. 'Arc en Ciel' is onze officiële partner in de Achterhoek. Naast trapliften weten zij ook alles van huisliften en kunnen de medewerkers u uitstekend adviseren over welke oplossing het beste bij u past. Naast trapliften en huisliften verkopen zij diverse hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Met Doetinchem op nog geen 20 minuten afstand ligt 'Arc en Ciel' perfect centraal.

Over thyssenkrupp

thyssenkrupp Home Solutions gevestigd in Krimpen aan den IJssel is al sinds 1953 een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor kwalitatief hoogwaardige mobilititsoplossingen. In al onze producten, zoals trapliften, plateauliften en huisliften, spelen kenmerken als innovatie, service, kwaliteit en gebruiksvriendelijke technologie een grote rol. Daarnaast leveren wij landelijke service aan al onze producten uitgevoerd door onze eigen monteurs die wij periodiek opleiden en bijscholen.

De traplift is een product dat steeds belangrijker wordt in Nederland en thyssenkrupp Home Solutions heeft bewezen marktleider te zijn op het gebied van innovatie zoals te zien is aan onze S200 traplift met onze gepatenteerde ASL-technologie. Daarnaast is onze trapift uniek omdat;

  • Ontwikkeld in samenwerking met Ergotherapeuten
  • Comfortabele zithouding doordat u uw knieën 90 graden kunt buigen
  • Gebogen armleuningen voor extra zekerheid en geborgenheid
  • Eenvoudig uitstappen doormiddel van de anti-slip armleuningen

De trapliften van thyssenkrupp

Wilt u nu alvast de trapliften bekijken? Dan kan dat natuurlijk op onze website. Kies hieronder voor welke trap de traplift bedoeld is:

Wilt u de traplift in Ulft komen bekijken en proberen? Neem dan contact op met onze partner:

Contactgegevens van 'Arc en Ciel'

Voorstsestraat 1
7071 PH Ulft
Tel: (0315) 84 20 21
E-mail: info@arcenciel.nl

Wilt u een traplift testen? Bel dan voor een afspraak.