Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

Uw trap een obstakel?

Dreigt uw trap een obstakel te worden? Wij hebben de oplossing

trap als obstakel voor ouderen

Veel senioren vrezen dat ze hun eigen huis moeten verlaten als het traplopen lastiger wordt. Wij weten dat dat niet zo is. We realiseren ons dat trappen een obstakel kunnen zijn, maar we weten ook als geen ander dat geen enkele trap een onoverkomelijk probleem hoeft te vormen. Met een goede traplift op maat kunt u gewoon zelfstandig blijven wonen, in uw eigen huis.

Traplift voor iedere trap: S200

Neem bijvoorbeeld onze S200 traplift. Dit model is niet alleen ons eigen paradepaardje, maar ook de blikvanger én steun en toeverlaat in steeds meer woningen. Dat komt op de eerste plaats door onze ingenieurs, die deze traplift zo ontworpen hebben dat hij op iedere mogelijke trap past. Dus ook die van u. Of u nu een wenteltrap heeft, een trap met een of meerdere bochten, of een heel smalle opgang: geen obstakel is teveel. Omdat we alles heel nauwkeurig op- en inmeten en fabriceren, kunnen we de S200 ook naadloos op uw trap installeren.

De S200 gaat heel efficiënt met de beschikbare ruimte om. Niet alleen door zijn compacte ontwerp, maar ook doordat onze monteurs de traplift doorgaans aan de binnenkant van de trap installeren. Zo blijft de brede kant waar de leuning zit beloopbaar voor medebewoners, kinderen of mantelzorgers, zodat ook zij ongehinderd en veilig naar boven en beneden kunnen gaan. En het mooiste is: de installatie is in nog geen 4 uur geregeld.

Obstakel opgeheven

De S200-traplift heeft al heel veel klanten kunnen overtuigen. Een zeer tevreden gebruiker vertelt: “Onze trap werd een steeds groter obstakel voor mij, de treden leken steeds verder uit elkaar te liggen. We hebben een huis met drie verdiepingen, en mijn hobbykamer is op de zolder. Mijn hobby opgeven was geen optie, maar een aantal keer per dag drie trappen op- en aflopen, dat was geen optie voor mijn gewrichten. Toen hebben we een S200 aangeschaft. Ik ga nu moeiteloos met mijn traplift naar boven en weer terug, en de trap blijft perfect beloopbaar voor mijn vrouw. Mijn huis is nu weer optimaal begaanbaar.”

Verdere informatie

Weet u niet zeker of een traplift op uw trap past of wilt u informatie van onze experts? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs, zodat u samen kunt bekijken hoe de S200 er in uw huis uit zou kunnen zien. Uiteraard is dat bezoek kosteloos. Bel hiervoor gratis naar 0800 5003 of neem contact met ons op.

Vrijblijvende trapliftofferte aanvraag bij thyssenkrupp Home Solutions

In 2 stappen bent u klaar
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvende offerte
Vul uw correcte postcode in
Please enter your phone number

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw trapliftofferte aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.