Wat is een huislift?

Huisliften van thyssenkrupp Home Solutions zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor gebruik in woningen. Ze worden gebruikt voor het verticale vervoer van personen. Huisliften worden voornamelijk gekocht voor comfort, lifestyle en gemak.

Stel uw huislift samen naar uw eigen wensen

Het is mogelijk om de lift geheel naar wens samen te stellen: keuze van de cabine, materialen en verlichting. Daardoor passen huisliften in elk ontwerp. Bovendien verhogen ze de waarde van uw huis. Door de verschillende afmetingen zijn huisliften eenvoudig te installeren. De lift kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, zelfs in zeer kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld het trappenhuis van een bestaand gebouw.

Huisliften worden geleverd met een eigen liftschacht of kunnen in een bestaande gemetselde schacht worden geplaatst. De modellen zijn meestal uitgerust met een cabine, maar kunnen ook als platform geleverd worden. De huislift kan op de standaardstroomvoorziening worden aangesloten dankzij het energiezuinige aandrijfsysteem. De huisliften van thyssenkrupp Home Solutions zijn ook uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een overbelastingsbeveiliging, liftdeuren met inklembeveiliging, beschermend lichtgordijn of het zogenoemde UPS-systeem (Uninterruptible Power Supply – ononderbroken stroomvoorziening), zodat de lift zelfs blijft werken als de stroom uitvalt. Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsvoorzieningen van de huisliften van thyssenkrupp Home Solutions.

Was dit niet het antwoord wat u zocht? Bel gratis 0800-5003 of stuur een mail naar info.home.nl@thyssenkrupp.com

Terug naar veelgestelde vragen over huisliften

Een gratis huislift brochure? Vraag aan onderaan de pagina.