Neemt een traplift veel ruimte in beslag op de trap of in mijn hal?

Met ASL-Technologie neemt traplift weinig ruimte in

Het is een veelgehoorde misvatting, dat een traplift veel ruimte in beslag neemt en ervoor zorgt dat uw trap niet meer voor andere trapgebruikers beloopbaar is. De Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions wordt bij voorkeur aan de binnenzijde (spilzijde) van uw trap geplaatst. Door het gebruik van ASL-technologie is het mogelijk de stoel tijdens de rit te laten draaien zodat de stoel zelfs in de meest krappe situaties toch over de trap naar boven kan. Op deze manier blijft het brede deel van uw trap zeer goed en vrij beloopbaar.

Verticale stop voor de krappe ruimte onderaan de trap

De Swing traplift heeft als optie de verticale stop. Dit houdt in dat de rail onderaan uw trap naar de grond buigt, vlak voor de eerste traptrede. Zo kunt u veilig en comfortabel in- en uitstappen onderaan uw trap.

Traplift parkeren

Gebruikt u de traplift niet, dan kunt u de traplift naar de parkeerplaats, meestal bovenaan de trap, sturen door middel van het haal- en zendkastje. Zo blijft de ruimte onderaan uw trap vrij.

Laat u de Swing traplift wel onderaan de trap staan, dan kan deze in zijn geheel opgeklapt worden en neemt dan nog maar maximaal 35cm ruimte in beslag.

Parkeerbocht

Nog mooier is het om de traplift om de hoek van de trap te parkeren. Dit kan bij de Swing traplift door middel van een parkeerbocht.

Dus nee, een traplift van thyssenkrupp neemt niet veel ruimte in beslag.

Was dit niet het antwoord wat u zocht?

Bel ons dan gratis voor meer informatie of antwoorden op uw vragen. 0800 - 5003.

U kunt ons natuurlijk ook bereiken via het contactformulier.

Terug naar veelgestelde vragen