Waarom een rail aan de spilzijde van mijn trap?

De traplift aan de binnenkant van de trap. Wel zo veilig!

traplift aan spilzijde van trap✔ Swing traplift✔ traplift aan binnenzijde veilige oplossing

Vroeger was het zo dat monteurs bij het installeren van een traplift de trapleuning moesten verwijderen, omdat de lift alleen maar aan de muurzijde gemonteerd kon worden. Maar met de komst van de Swing-traplift is dat ongemak verholpen.

Swing traplift ontworpen voor aan de binnenzijde

Onze Swing is namelijk zo ontworpen dat hij juist aan de binnenzijde kan worden geplaatst, dus aan de kant van de trap waar de treden het smalst zijn en u de minste loopruimte hebt. Daardoor komt niet alleen de trapliftgebruiker veilig naar boven, maar kan ook iedereen die geen gebruik maakt van de lift de trap veilig aan de buitenzijde belopen, waar de leuning zit.

Duitse kwaliteit

Thyssenkrupp staat bekend om zijn Duitse kwaliteit en zijn ongeëvenaarde prestaties op het gebied van veiligheid. De Swing streeft de nieuwste veiligheidsnorm van het Liftinstituut, EN8140, dan ook ruimschoots voorbij en is daarmee de veiligste traplift op de markt. En mede daardoor ons meest gevraagde model.

Voor ieder huis een passende oplossing

De Swing-traplift biedt namelijk ook voor ieder huis een passende oplossing. Onze ingenieurs hebben de traplift zo ontworpen dat hij op alle soorten trappen te bevestigen is. Dus ook als u een wenteltrap hebt, een trap met verschillende bochten of met steile opgang, binnen enkele uren hebben onze monteurs een traplift bij u geïnstalleerd die perfect in en bij uw woning past. Dankzij onze gepatenteerde ASL-technologie, waardoor de stoelzitting kan draaien tijdens de rit, kunnen we de Swing doortrekken naar hogere etages. Met één traplift hebt u weer toegang tot alle verdiepingen van uw huis.

Zo blijft uw huis uw thuis. Een veilig thuis. Want doordat we de traplift aan de spilzijde van de trap installeren in plaats van aan de muurzijde, houden we de brede kant van de trap vrij en kan zelfs de trapleuning blijven zitten. Zo houden we de trap niet alleen optimaal begaanbaar voor uzelf, maar ook voor uw partner, mantelzorgers, verzorgers, of kinderen en kleinkinderen.

Traplift aan spilzijde trap veiliger ✔ Swing traplift van thyssenkrupp

Daarom een traplift aan de binnenzijde

De meeste ongevallen binnen uw woning vinden plaats op de trap. Logisch dat, als u trap loopt, gebruik maakt van de trapleuning. Dit is namelijk voor uw eigen veiligheid. De trapleuning bevindt zich aan de buitenzijde van uw trap. In de regel zit daar een muur waarin de trapleuning is bevestigd. Door de trapleuning kunt u veilig uw trap op maar ook af.

Dan is het dus ideaal dat thyssenkrupp haar Swing traplift aan de binnenzijde van de trap kan plaatsen....