Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Koopt thyssenkrupp gebruikte trapliften terug?

Jazeker, thyssenkrupp koopt trapliften terug

Ja, die mogelijkheid bieden wij. Echter wij kopen niet alles terug. Omdat we er zeker van willen zijn dat de volgende klant ook bij een tweedehands model kan profiteren van de expertise, de garantie en technische knowhow die u gewend bent van de mensen van thyssenkrupp, kopen wij trapliften ouder dan 5 jaar of liften in een erbarmelijke staat niet terug.

Prijs op basis van leeftijd en staat

De prijs die wij betalen voor een gebruikte lift hangt puur af van de leeftijd van de traplift. Wij hanteren vaste bedragen afhankelijk van de leeftijd van de lift.

Uw traplift verkopen?

Wilt u uw huidige traplift verkopen, bel dan gratis 088 - 770 1177 en wij zullen u een mooie aanbieding doen.

Momenteel staan er veel advertenties op Marktplaats voor de verkoop van gebruikte trapliften. Daarnaast zijn er diverse leveranciers van tweedehands trapliften die onze trapliften en andere merken aanbieden tegen gereduceerde prijzen. In verband daarmee willen wij u graag wijzen op het volgende:

Elke traplift van thyssenkrupp is maatwerk

Een traplift bestaat uit twee delen, namelijk de stoel met de aandrijving en de rails. We beginnen met het opmeten van uw trap, die we op de millimeter nauwkeurig in kaart brengen met een fotometrisch systeem. Vervolgens meten wij ook u op en kijken we goed naar uw zithouding. Aan de hand van die gegevens stellen wij uw stoel op maat in door de in hoogte verstelbare voetenplank en in de hoogte verstelbare zitting. Daar komt nog eens bij dat de aandrijving van de stoel software bevat die ervoor zorgt dat u uw traplift veilig en volgens uw eigen comforteisen kunt gebruiken; een stukje van de programmering bepaalt bijvoorbeeld de gewenste snelheid in bochten. Dat betekent in de praktijk dus dat elke traplift verschillend is en speciaal voor iedere afzonderlijke gebruiker op maat gemaakt wordt.

De rail wordt zo gemaakt dat deze stevig, en zonder het gebruik van bouwkundige werkzaamheden aan uw trap of uw woning, op uw trap geplaatst wordt. Wilt u toch een tweedehands traplift aanschaffen? Lees dan eerst onze tips over het aanschaffen van een gebruikte traplift.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact