Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Kan ik met een traplift in één keer naar zolder?

En kan ik meerdere verdiepingen met een traplift overbruggen?

Met de Swing traplift is het mogelijk om met één traplift meerdere etages te overbruggen. Dat bespaart niet alleen kosten, dat is ook veel gemakkelijker en ruimtebesparend. U gaat in een keer vanaf de begane grond naar uw hobbykamer op zolder waardoor het hele huis voor u bereikbaar blijft. U hoeft niet over te stappen en u hoeft geen ruimte op te geven om twee liften te parkeren op de slaapetage.

In plaats daarvan plaatst u de rail aan de binnenzijde van de trap en blijft de leuning voor uw overige familieleden beschikbaar zodat ook zij veilig naar boven kunnen. U kunt de stoel op elke etage parkeren en met de haal- en zendkastjes, die op elke etage geplaatst zijn, kunt u uw lift halen of parkeren op de door u aangewezen plaats.

Stel uzelf de vraag: Wil ik mijn hele huis bereikbaar houden?

Als u toe bent aan een traplift is het verstandig te kijken of u de bovenste etages ook wilt bereiken. In dat geval kunt u uw hele huis weer gebruiken en wint u aan leefruimte. Wat zou het jammer zijn als u uw zolderkamer niet meer zou kunnen gebruiken. Twee liften voor twee trappen brengen hoge kosten met zich mee en is daardoor niet efficiënt.

Met de Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions kunt u met een traplift alle etages gebruiken met maar één lift. Dat bespaart u hoge kosten en veel hinder. Een traplift voor uw hele huis. Meer doen met minder ruimte. Dat kan met een traplift van thyssenkrupp Home Solutions.

de Swing traplift van thyssenkrupp kan meerdere verdiepingen overbruggen

Was dit niet het antwoord wat u zocht?

Bel ons dan gratis voor meer informatie of antwoorden op uw vragen, 0800 - 5003. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via het contactformulier.

Terug naar veelgestelde vragen.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact