Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

Wat is ASL-technologie?

De gepatenteerde technologie die de S200 traplift uniek maakt

De S200 traplift van thyssenkrupp Home Solutions is uitgerust met de gepatenteerde ASL-technologie, dit staat voor Advanced Swivel and Levelling Technologie, vrijvertaald in het Nederlands betekent dit Geavanceerde Draai en Waterpastechniek. Deze unieke ASL-technologie stelt de traplift in staat om tijdens de rit de stoel en voetensteun te draaien en de gebruiker waterpas te houden, waardoor u de veiligste positie aanneemt tijdens de rit.

Ontwikkeld door thyssenkrupp

De ASL-technologie is ontwikkeld door thyssenkrupp om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van trapliftgebruikers met betrekking tot comfort, veiligheid, installatiemogelijkheden en ruimtebesparing.

Voetensteun los van de aandrijving

In tegenstelling tot traditionele trapliften kan de S200 traplift geheel automatische draaien omdat de voetensteun vastzit aan de zitting en niet aan de aandrijving. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de voetensteun verder naar voren geplaatst kan worden en de gebruiker zijn knieën minder ver hoeft te buigen. Ook is op- en afstappen gemakkelijker aangezien de stoel zowel boven- als onderaan de trap in de gewenste richting gedraaid kan worden. Doordat de draaibare componenten met de ASL-technologie op maat geprogrammeerd worden, kan de traplift precies op de vorm van de trap afgesteld worden en gaat de lift in één soepele beweging naar boven en beneden.

S200 traplift past bijna altijd

De ASL-technologie bespaart tijd en het zorgt dat u gemakkelijk en comfortabel een smalle en steile trap op en af kunt. Afstappen is ook erg veilig, omdat de stoel in de juiste afstappositie draait. In 99 van de 100 gevallen is de S200 traplift voorzien van de ASL-Technologie. Wij beweren daarom ook dat de S200 traplift van thyssenkrupp Home Solutions bijna op iedere trap in Nederland past.

Hoe werkt de ASL-Technologie dan?

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik op het filmpje. Meer doen met minder ruimte. Dat doen de trapliften van thyssenkrupp Home Solutions.

Was dit niet het antwoord wat u zocht?
Bel ons dan gratis voor meer informatie of antwoorden op uw vragen, 0800 - 5003.

U kunt ons natuurlijk ook bereiken via het contactformulier.

Terug naar veelgestelde vragen.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.