Wat is ASL-technologie?

De gepatenteerde technologie die de Swing traplift uniek maakt

De Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions is uitgerust met de gepatenteerde ASL-technologie, dit staat voor Advanced Swivel and Levelling Technologie, vrijvertaald in het Nederlands betekent dit Geavanceerde Draai en Waterpastechniek. Deze unieke ASL-technologie stelt de traplift in staat om tijdens de rit de stoel en voetensteun te draaien en de gebruiker waterpas te houden, waardoor u de veiligste positie aanneemt tijdens de rit.

Ontwikkeld door thyssenkrupp

De ASL-technologie is ontwikkeld door thyssenkrupp om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van trapliftgebruikers met betrekking tot comfort, veiligheid, installatiemogelijkheden en ruimtebesparing.

Voetensteun los van de aandrijving

In tegenstelling tot traditionele trapliften kan de Swing traplift geheel automatische draaien omdat de voetensteun vastzit aan de zitting en niet aan de aandrijving. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de voetensteun verder naar voren geplaatst kan worden en de gebruiker zijn knieën minder ver hoeft te buigen. Ook is op- en afstappen gemakkelijker aangezien de stoel zowel boven- als onderaan de trap in de gewenste richting gedraaid kan worden. Doordat de draaibare componenten met de ASL-technologie op maat geprogrammeerd worden, kan de traplift precies op de vorm van de trap afgesteld worden en gaat de lift in één soepele beweging naar boven en beneden.

Swing traplift past bijna altijd

De ASL-technologie bespaart tijd en het zorgt dat u gemakkelijk en comfortabel een smalle en steile trap op en af kunt. Afstappen is ook erg veilig, omdat de stoel in de juiste afstappositie draait. In 99 van de 100 gevallen is de Swing traplift voorzien van de ASL-Technologie. Wij beweren daarom ook dat de Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions bijna op iedere trap in Nederland past.

Hoe werkt de ASL-Technologie dan?

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik op het filmpje. Meer doen met minder ruimte. Dat doen de trapliften van thyssenkrupp Home Solutions.

Swing Traplift met gepatenteerde ASL-Technologie

Was dit niet het antwoord wat u zocht?
Bel ons dan gratis voor meer informatie of antwoorden op uw vragen, 0800 - 5003 .

U kunt ons natuurlijk ook bereiken via het contactformulier.

Terug naar veelgestelde vragen.