Wat is de levertijd?

thyssenkrupp Home Solutions heeft scherpe levertijden op trapliften, huisliften en plateauliften, en wij monteren uw lift bij aflevering meteen op de gewenste locatie. De levertijden zijn als volgt:

Levertijd trapliften

De Levant-traplift, voor rechte trappen, kunnen we in de standaarduitvoering binnen vijf werkdagen geleverd en geïnstalleerd hebben. Als de traplift vanwege uw trapsituatie additionele aanpassingen nodig heeft, hebben we doorgaans twee dagen langer nodig. De Swing-traplift is bedoeld voor trappen met een bocht, in alle soorten en maten. De levertijd hiervan is iets langer, maar nog steeds maar vijftien werkdagen. Heeft u de traplift met spoed nodig? Dan kunnen onze mensen in de fabriek altijd een beetje in de planning schuiven en hebt u uw Swing-traplift binnen tien werkdagen.

Levertijd huisliften

De levertijd voor onze huisliften is afhankelijk van het type huislift. De HE1- en HE2-modellen leveren we acht tot tien weken na uw goedkeuring van het ontwerp bij u af. Voor de iets bewerkelijkere HE3 Residence en HE5 Elegance geldt een levertijd van tien tot veertien weken na goedkeuring van het ontwerp

Plateauliften levertijd

De Sigma-plateaulift, voor rechte trappen, leveren en installeren we binnen 10 tot 14 weken op het door u gewenste adres. Voor de Supra-plateaulift, die speciaal ontworpen is voor trappen met een bocht, geldt ook een levertijd van 10 tot 14 weken.

Bovenstaande levertijden zijn richttijden en kunnen dus licht variëren afhankelijk van de bezetting in onze fabriek. Neem voor de precieze levertijd van uw bestelling gerust contact met ons op.

Snelle offerte voor uw traplift

Heeft u binnen 24 uur een offerte nodig met een uitstekend advies? Dat kan. Neem dan direct contact met ons op en we maken meteen een afspraak. Ik kom graag bij u langs.

Maarten Adriaanse, trapliftadviseurOok een snelle offerte voor een traplift? Klik dan hier en maak snel een afspraak.