Wat kost een traplift?

Prijs traplift afhankelijk van trapsituatie

U vraagt zich waarschijnlijk af wat kost een traplift ongeveer? Voor een scherpe prijs laat u een traplift installeren door thyssenkrupp Home Solutions. Onze gespecialiseerde adviseurs vertellen u graag meer over de keuze voor een traplift. De prijzen worden berekend aan de hand van de vorm van uw trap en eventuele mogelijkheden voor een parkeerplaats voor de stoel en eventueel doortrekken naar een volgende etage.

Traplift is maatwerk

Omdat een traplift maatwerk is en iedere trapsituatie en wensen anders zijn, is het zeer lastig om een prijs te noemen zonder dat wij de trap gezien hebben. U kunt zich voorstellen dat een steile wenteltrap een grotere uitdaging vormt dan een luie brede trap met maar 1 bocht. Ook de situatie en de ruimte boven- en onderaan de trap hebben invloed op de trapliftconfiguratie die aangeboden kan worden. En dan natuurlijk de verschillende opties, zoals bijvoorbeeld gordeldetectie of de ingebouwde persoonsalarmering. Om er toch een gevoel bij te krijgen, kunnen wij u wel een richtprijs geven.

Soort trapPrijsindicatie
Rechte trapv.a. € 3.500,00 incl. BTW
Rechte buitentrapv.a. € 4.250,00 incl. BTW
Trap met één of meerdere bochtenv.a. € 7.500,00 incl. BTW
Soort trapPrijsindicatie
Rechte trapv.a. € 3.500,00 incl. BTW
Rechte buitentrapv.a. € 4.250,00 incl. BTW
Trap met één of meerdere bochtenv.a. € 7.500,00 incl. BTW

Richtprijzen zijn voor nieuwe trapliften, zowel stoel als rail.

Wij plaatsen de Swing-traplift in 99% van de gevallen aan de spilzijde van de trap, waardoor de trap goed beloopbaar blijft voor iedereen en u de komende jaren weer veilig over uw trap heen kunt.

Een rechte trap dient helemaal recht te zijn. Is dit niet het geval of zit er een plateau halverwege, dan plaatsen wij de Swing-traplift.

Precies weten wat een thyssenkrupp traplift kost? Bel gratis 0800-5003 en vraag om een vrijblijvende offerte.

Levant traplift thyssenkrupp, voor rechte trappen

Levant traplift, speciaal voor rechte trappen. Leverbaar vanaf € 3.500,- inclusief BTW

De Levant traplift van thyssenkrupp is leverbaar in 3 verschillende varianten, te weten Classic, Comfort en Outdoor. Deze traplift past alleen maar op trappen die helemaal recht zijn zonder plateaus halverwege de trap.Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een idee krijgen wat de mogelijkheden van de Levant traplift zijn? Bekijk dan hier deze video

Swing traplift thyssenkrupp, past op bijna iedere trap

Swing traplift, past op iedere trap, ook spil- en wenteltrap. Leverbaar vanaf € 7.500,- inclusief BTW

Door de gepatenteerde ASL-technologie en de geheel op maat gemaakte rail, past de Swing traplift in 99 van de 100 gevallen op uw trap. Ook als u een spil- of wenteltrap heeft of dat u in één keer naar zolder wilt. Daarnaast plaatsen wij aan de binnenzijde van de trap waardoor uw trap altijd beloopbaar blijft.Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u kiest voor de Swing traplift van thyssenkrupp, dan kiest u ook voor de gepatenteerde ASL-Technologie. Weten hoe deze technologie werkt? Kijk dan naar deze video.

Waarom thyssenkrupp trapliften verschillend zijn dan andere trapliftmerken

Ieder trapliftmerk geeft aan uniek te zijn ten opzichte van de andere aanbieders. Zo ook wij, als thyssenkrupp. Het enige verschil hier in is dat wij weldegelijk verschillen van de concurrentie. En wel hierom.

 • Nederlands fabricaat met Duitse degelijkheid
  Onze thyssenkrupp trapliftenfabriek is gevestigd in Nederland en heeft al 65 jaar ervaring met de productie van trapliften. Jaarlijks worden er meer dan 20.000 trapliften geproduceerd voor consumenten wereldwijd. Ons hoogwaardig productieproces waarbij het lassen volledig is geautomatiseerd, zorgt voor een perfecte nauwkeurigheid en kwaliteitscontrole.
 • Gepatenteerde ASL-technologie
  Een patent houdt in dat andere aanbieders deze technologie niet mogen gebruiken. thyssenkrupp is daarom de enige die de ASL-technologie kan aanbieden. ASL staat voor Advanced Swivel and Levelling, vrijvertaald Geavanceerde Draai- en Waterpastechniek. Dit houdt in dat de stoel met voetensteun draait om obstakels heen tijdens de rit en zo ook bovenaan de trap wegdraait bij het trapgat zodat u veilig kunt uitstappen.
 • Ergononomische stoel
  De trapliften van thyssenkrupp zijn in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten volledig ergonomisch vormgegeven. Zowel de stoel als voetensteun zijn in hoogte verstelbaar om een ideale kniebuiging van 90 graden te realiseren. De Swing traplift heeft gebogen armleuningen en een ergonomische joystick, waardoor u uw handen en armen in een comfortabele positie kunt houden. De armleuningen zijn opklapbaar en voorzien van anti-slip materiaal, zodat u zich eenvoudig met uw armen kunt afzetten als u uitstapt.
 • Trap blijft altijd beloopbaar voor iedereen
  Niets is zo vervelend dat met het plaatsen van een traplift de trap niet meer begaanbaar is voor anderen, zoals partner, (klein)kinderen of mantelzorger. Omdat wij de lift in de meeste gevallen aan de smalle binnenzijde van de trap plaatsen, blijft de brede beloopbare kant van de trap vrij. En de trapleuning? Die kan gewoon blijven zitten. Wel zo veilig.
 • Onderdeel van innovatieve wereldspeler thyssenkrupp Elevator
  Met de introductie van MULTI, MAX, ACCEL en sindskort de Hololens, kunnen we stellen dat thyssenkrupp Elevator een innovatieve leider is in de internationale liftenindustrie. thyssenkrupp Home Solutions profiteert als 100% dochteronderneming hier optimaal van, bijvoorbeeld door het inmeten van de trappen met de Hololens, een samenwerking tussen Microsoft en thyssenkrupp.

In 5 stappen naar een traplift van thyssenkrupp

Met een traplift slaagt u erin uw mobiliteit binnenshuis te vergroten. De lift stelt u in staat om weer zelfstandig van de boven- naar de benedenverdieping te gaan en andersom. Bij al onze trapliften blijft de trap uitstekend beloopbaar en hoeft de trapleuning niet verwijderd te worden. De realisatie van een traplift verloopt in vijf stappen:

 • U wordt geadviseerd door één van onze trapliftadviseurs
 • Uw trap wordt helemaal ingemeten
 • Uw traplift wordt op basis van de inmeting op maat geproduceerd
 • Een deskundige trapliftmonteur installeert uw traplift binnen 4 uur
 • En de monteur geeft een uitgebreide instructie, zodat u zelf veilig en comfortabel van uw traplift gebruikt kunt maken.