Servicemonteur (regio Zeeland)

Je hebt de techniek in je vingers en vindt altijd een oplossing voor een technisch probleem. Vanuit je elektra-achtergrond heb je je meer en meer ontwikkeld als allround technicus. Er is werk genoeg in de huidige markt, maar je wilt graag iets doen wat echt iets betekent. Je wilt mensen helpen, waardering krijgen voor je werk en je bezighouden met vooruitstrevende techniek. Dat kan bij thyssenkrupp Home Solutions!

Een gevarieerde positie als servicemonteur bij thyssenkrupp Home Solutions N.V. (branch Nederland)

Je bent een ervaren technicus met het hart op de juiste plaats. Je komt bij particulieren thuis en installeert de traplift die hen weer de ruimte geeft. Je geeft tekst en uitleg over de bediening en adviseert met betrekking tot onderhoud en service. Je verzorgt zelf het geplande onderhoud (ook voor andere merken) en bent flexibel met service en reparatieverzoeken die worden ingepland. Vanuit kantoor zorgen we dat je een prettige afwisseling tussen service en installatie hebt waardoor je week gevarieerd is.

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het:

 • installeren aan de hand van technische tekeningen (mechanisch en elektrisch)
 • verlenen van telefonische hulp om op afstand klanten verder te kunnen helpen
 • keuren van trapliften, inclusief het verhelpen van geconstateerde afwijkingen
 • adviseren met betrekking tot servicecontracten en het eventuele vervangen van verouderde systemen

Dit is je werkplek als Servicemonteur bij thyssenkrupp Home Solutions N.V. (branch Nederland)

Het kantoor is gevestigd in een keurig pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je werkt vanuit je woonplaats binnen je eigen rayon. Eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarbij krijg je een representatieve auto die je ook privé kunt rijden, een iPad en telefoon om te zorgen voor goede communicatie en rapportage en informatie over de projecten.

Ben jij onze nieuwe servicemonteur in de regio Zeeland?

We vragen best wel wat van je. Naast je technische kennis en vaardigheden ben je communicatief sterk. Je bent servicegericht, hulpvaardig en kunt commercieel adviseren. Uiteraard denk je in oplossingen, maar kunt hulp inschakelen waar nodig. Je werkt netjes en gestructureerd, waarbij de kwaliteit en de klanttevredenheid centraal staan.

Verder breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde MTS E opleiding (of vergelijkbaar)
 • kennis van complexe elektrische of mechatronische apparatuur
 • enkele jaren ervaring in een servicegerichte technische functie in de buitendienst
 • zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Maar dan krijg je ook wat als servicemonteur bij thyssenkrupp Home Solutions N.V. (branch Nederland)

Een vrije en zelfstandige rol met technische uitdagingen en maatschappelijke relevantie waarbij je echt iets voor mensen kunt betekenen. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • een marktconform salaris binnen de cao
 • een vaste 13e maand
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • een moderne pensioenregeling volgende de CAO
 • vakantietoeslag van 8%
 • auto van de zaak (ook voor privégebruik)

thyssenkrupp Home Solutions N.V. (branch Nederland) in Krimpen aan den IJssel

thyssenkrupp Home Solutions B.V. is specialist op het gebied van trapliften en binnenhuisliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 70 vaste medewerkers die zorgen voor de verkoop, service en installatie van trapliften en huisliften in Nederland.

Thyssenkrupp Home Solutions B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is. Binnen dit concern lopen we voorop in de ontwikkeling richting ‘Industry 4.0’ door onze productietechniek en 3D ‘Hololinc’ technologie die we toepassen voor maatwerk van onze trapliften.

Aan de slag als Servicemonteur bij thyssenkrupp Home Solutions N.V. (branch Nederland)

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je cv naar Bobby Shah

bobby.shah@thyssenkrupp.com