Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Ambassadeursprogramma thyssenkrupp Home Solutions

Word nu Ambassadeur

thyssenkrupp Home Solutions ambassadeursprogramma✔gelukkig ouder echtpaar

Bent u net zo enthousiast over onze trapliften als wij? Dan verwelkomen wij u graag als ambassadeur.

Kent u iemand die op dit moment geen gebruik kan maken van zijn of haar gehele woning? Dit kunnen bijvoorbeeld uw buren, vrienden, familie of kennissen zijn. Het zou toch fijn zijn als zij net als u zich weer onafhankelijk kunnen verplaatsen? Deel dan uw positieve ervaringen over de traplift, huislift of plateaulift, zodat ook zij weer thuis kunnen genieten van hun vrijheid.

Tevreden klanten

Dagelijks horen wij van tevreden klanten dat zij nu veilig en zelfstandig kunnen blijven wonen. Een tevreden klant die thuis kan genieten van alle gemakken, dat is waar we ons voor inzetten! Een lift aanschaffen is misschien moeilijker dan het op eerste gezicht lijkt. Daar weten wij alles van. U kunt nu een ander ook helpen met het vinden van de beste mobiliteitsoplossing. En het mooie is, u kunt daarmee ook nog iets verdienen!

Hoe wordt u ambassadeur van thyssenkrupp?

  • Vul de antwoordkaart in, die u tijdens de installatie van de monteur of via de post na de installatie van uw lift heeft ontvangen. Stuur deze kosteloos naar ons op. Wij nemen dan contact op, met de door u aanbevolen persoon. Wanneer zij op uw aanbeveling een lift bestellen, ontvangt u een cadeaukaart naar uw keuze.
  • Bel gratis 0800 5003 en geef de contactgegevens van uw aanbeveling, samen met uw gegevens door.
  • Vul het contactformulier in en geef u op als ambassadeur

En ontvang een cadeaubon naar keuze.

U heeft keuze uit een VVV-geschenkbon , een Diner cadeaubon of een Bijenkorf cadeaubon .

Voor het aanbrengen van een trapliftklant ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €150,- voor het aanbrengen van een huislift- of plateauliftklant ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €300,-.

Natuurlijk kunt u ons zo vaak als u wilt aanbevelen en u krijgt dan ook een passende beloning voor de door u gedane moeite.

thyssenkrupp Home Solutions

Referentie-adressen bij u in de buurt

thyssenkrupp Home Solutions referentie-adres✔traplift proberen bij iemand thuis

Wij bieden geïnteresseerden graag de mogelijkheid om een traplift te testen bij referentie-adressen bij u in de buurt. En waar kan dat beter dan in het huis van een bestaande klant? Behalve dat hij u een rit kan laten maken op zijn traplift, kan hij u ook alles vertellen over het advies- en installatieproces en over onze service.

Word zelf een Referentie

Daarom zijn wij op zoek naar klanten die hun huis open willen stellen om hun traplift te laten bekijken en uitproberen. Ook die moeite belonen wij graag met een cadeaubon ter waarde van €25,- per bezoek. Interesse? Meld u zich dan aan.

Geef uw mening over thyssenkrupp Home Solutions

Feedback Company

We doen ons best om u de beste producten en diensten te bieden, klanttevredenheid staat bij ons voorop. We horen dan ook graag van u of u nog suggesties voor ons heeft. Wij zouden het fijn vinden als u onze trapliften en dienstverlening wilt beoordelen .

thyssenkrupp Home Solutions wordt tot toe beoordeeld met een gemiddelde van 9,5.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact