Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

thyssenkrupp Home Solutions partners

Word ook partner van thyssenkrupp

thyssenkrupp Home Solutions werkt nauw samen met diverse Nederlandse aanbieders van zorghulpmiddelen of diensten. Deze partners leveren net als wij allemaal service op maat en bieden producten van uitstekende kwaliteit. Dit is de hoofdvoorwaarde voor thyssenkrupp om een samenwerkingsverband aan te gaan.

U kunt partner van ons worden door middel van het aanleveren van potentiële klanten voor trapliften en huisliften, waarvoor u door thyssenkrupp beloont wordt. Wilt u liften voor in huis in uw assortiment opnemen? Dat kan ook. In beide gevallen bieden wij u een uitstekende ondersteuning op het gebied van marketingcommunicatie.

Levert u ook diensten en of producten van uitstekende kwaliteit en bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw klanten nog beter van dienst te zijn? En wilt u uw omzet verhogen? Neem contact met ons op en ontvang het gratis startpakket of bel gratis 0800 5003.

Geen probleem. Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Wilt u teruggebeld worden door een van onze medewerkers? Geen probleem
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Voer uw telefoonnummer in

Bevestig de wettelijke kennisgeving
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact